top of page

Deltidsjobb i CORE Technology, Stavanger 

CORE Technology søker etter siv.ing.-studenter som ønsker relevant deltidsjobb ved siden av studiene. 

Om stillingene:

Stillingen som utlyses er 20 %-stilling, med rom for i perioder jobbe mer eller mindre avhengig av ønske/behov, og avlønnes som timesarbeid. Vi er fleksible med tanke på arbeidstider, som avtales med den ansatte (dagtid, kveldstid og ev. helg). I hektiske perioder på studiet som eksamensperioden avtales gjerne permisjon fra arbeidet. Arbeidsoppgavene vil bestå av ingeniørarbeid som for en nyutdannet ingeniør, med fokus på 3D-modellering, tegning og beregning. Det vil være en blanding av selvstendige arbeidsoppgaver og arbeid i team.

Kvalifikasjoner:

Studenten må studere konstruksjonsteknikk ved UIS på 4. eller 5. året høsten 2023 Vi vil prioritere søkere med gode karakterer. Søkerne bør også ha en fagprofil som inkluderer de fleste fagene innen konstruksjonsmekanikk, stål og betong som universitetet tilbyr.

Egenskaper:

  • Positiv og fremoverlent

  • Ansvarsbevisst

  • God gjennomføringsevne

  • Strukturert og nøyaktig

Vi tilbyr:

  • Utviklende og interessante arbeidsoppgaver. Et tett miljø av sivilingeniører med høy kompetanse sørger for god faglig utvikling.

  • Godt, positivt og inkluderende arbeidsmiljø. Også med fokus på sosiale tilstelninger utenfor arbeidstid.

Tiltredelsesdato:

Etter nærmere avtale.

Om CORE Technology:

CORE Technology er et rådgivende ingeniørselskap etablert i 2014, og har i dag 11 ansatte sivilingeniører fordelt på våre kontorer i Stavanger og Oslo.

Vi driver primært innenfor byggebransjen som rådgivende ingeniører byggeteknikk (RIB), og jobber i stor grad for større entreprenører/totalentreprenører.

Blant våre kunder er Skanska, Veidekke, Veidekke Prefab, HENT, Con-Form, Selvaag, Vest Betong m.fl. Våre prosjekter er primært innenfor byggebransjen,

men vi prosjekterer også innenfor industri og samferdsel.

Vi ønsker å selge ingeniørtjenester av høyeste faglige kvalitet, samt yte litt bedre og finne de beste løsningene for våre kunder.

Hvis dette er interessant for deg håper vi at du vil sende karakterutskrift, CV og en kort tekst om deg selv, på E-post til core@coretechnology.no. Søknader vurderes fortløpende, siste søknadsfrist er 25.10.2023.


Har du spørsmål kan disse sendes til core@coretechnology.no.

Vi ser frem til å høre fra deg!

bottom of page