top of page

Sommerjobb i CORE Technology

CORE Technology søker etter siv.ing.-studenter som ønsker relevant sommerjobb i Stavanger.

Om stillingene:

Stillingene som utlyses er sommerjobb, fulltids arbeidsuke i begrenset periode. Arbeidsoppgavene vil bestå av rådgiving og prosjektering innen byggeteknikk, analyser og dimensjonering, 3D-modellering og utarbeidelse av tegninger/produksjonsunderlag.

Kvalifikasjoner:

  • Søker må være sivilingeniør-student med spesialisering innen konstruksjonsteknikk.

  • Søkerne bør også ha en fagprofil som inkluderer de fleste fagene innen konstruksjonsmekanikk, stål og betong som universitetet tilbyr. Vi vil prioritere søkere med gode karakterer.

Egenskaper:

  • Positiv og fremoverlent

  • Ansvarsbevisst

  • God gjennomføringsevne

  • Strukturert og nøyaktig

Vi tilbyr:

  • Utviklende og interessante arbeidsoppgaver. Et tett miljø av sivilingeniører med høy kompetanse sørger for god faglig utvikling.

  • Godt, positivt og inkluderende arbeidsmiljø. Også med fokus på sosiale tilstelninger utenfor arbeidstid.

Tiltredelsesdato:

Juni 2020, eller etter nærmere avtale.

Om CORE Technology:

CORE Technology er et rådgivende ingeniørselskap som ble etablert i 2014, og har i dag 8 ansatte sivilingeniører. Vi holder til i flotte lokaler i 2020 Park, Forusparken 2. Fra Januar 2020 etablerer vi kontor i Oslo. Det vil være tett samarbeid mellom kontorene.
Vi driver primært innenfor byggebransjen som rådgivende ingeniører byggeteknikk (RIB), og jobber i størst grad for større entreprenører/totalentreprenører.
Blant våre faste kunder er bl.a. Skanska, Veidekke, Block Berge Bygg, Con-Form, Spenncon, Selvaag, Betonmast, Vest Betong. Våre prosjekter er primært innenfor byggebransjen, men også noe innenfor industri og samferdsel. Vi har i dag prosjekter i Stavanger, Bergen og Oslo.
Vi ønsker å selge ingeniørtjenester med høyeste faglige kvalitet, samt yte litt bedre og strekker oss litt lenger ovenfor våre kunder.

Hvis dette er interessant for deg håper vi at du vil sende karakterutskrift, CV og en kort tekst om deg selv, på E-post til core@coretechnology.no. Søknader vurderes fortløpende, siste søknadsfrist er 01.02.2019.


Har du spørsmål kan disse sendes til core@coretechnology.no.

Vi ser frem til å høre fra deg!

bottom of page