top of page

Sommerjobb i CORE Technology, Stavanger eller Oslo.

CORE Technology søker etter siv.ing.-studenter som ønsker relevant sommerjobb i Stavanger eller Oslo.

Om stillingene:

Stillingene som utlyses er sommerjobb, fulltids arbeidsuke i begrenset periode. Arbeidsoppgavene vil bestå av rådgiving og prosjektering innen byggeteknikk, analyser og dimensjonering, 3D-modellering og utarbeidelse av tegninger/produksjonsunderlag.

Kvalifikasjoner:

  • Søker må være sivilingeniør-student med spesialisering innen konstruksjonsteknikk.

  • Søkerne bør også ha en fagprofil som inkluderer de fleste fagene innen konstruksjonsmekanikk, stål og betong som universitetet tilbyr. Vi vil prioritere søkere med gode karakterer.

Egenskaper:

  • Positiv og fremoverlent

  • Ansvarsbevisst

  • God gjennomføringsevne

  • Strukturert og nøyaktig

Vi tilbyr:

  • Utviklende og interessante arbeidsoppgaver. Et tett miljø av sivilingeniører med høy kompetanse sørger for god faglig utvikling.

  • Godt, positivt og inkluderende arbeidsmiljø. Også med fokus på sosiale tilstelninger utenfor arbeidstid.

Tiltredelsesdato:

Juni 2024, eller etter nærmere avtale.

Om CORE Technology:

CORE Technology er et rådgivende ingeniørselskap etablert i 2014, og har i dag 11 ansatte sivilingeniører fordelt på våre kontorer i Stavanger og Oslo.

Vi driver primært innenfor byggebransjen som rådgivende ingeniører byggeteknikk (RIB), og jobber i stor grad for større entreprenører/totalentreprenører.

Blant våre kunder er Skanska, Veidekke, Veidekke Prefab, HENT, Con-Form, Selvaag, Vest Betong m.fl. Våre prosjekter er primært innenfor byggebransjen,

men vi prosjekterer også innenfor industri og samferdsel.

Vi ønsker å selge ingeniørtjenester av høyeste faglige kvalitet, samt yte litt bedre og finne de beste løsningene for våre kunder.

Hvis dette er interessant for deg håper vi at du vil sende karakterutskrift, CV og en kort tekst om deg selv, på E-post til core@coretechnology.no. Søknader vurderes fortløpende, siste søknadsfrist er 25.10.2023.


Har du spørsmål kan disse sendes til core@coretechnology.no.

Vi ser frem til å høre fra deg!

bottom of page